uitgelichte training

Leadgeneratie met Content Marketing

Leer tijdens deze online training hoe je met beproefde tactieken meer leads genereert met content marketing!
Write your awesome label here.

Zet de volgende stap in Content Marketing 🤸‍♂️

Heb jij moeite om die nummer 1 positie te verkrijgen in de zoekmachines? Denk je dat er meer te halen valt uit jouw content marketing inspanningen? Wil jij meer leads genereren met de inzet van content en stakeholders enthousiast krijgen voor jouw plan? Dan is deze training iets voor jou! 

Over de trainer

Hi ✋,

Ik ben Marcel Nanning. Als b2b marketeer heb ik gewerkt bij een Microsoft partner, de Efteling en verschillende bureau's. Ook ben ik oprichter van b2bmarketeers.nl en help ik organisaties vanuit mijn marketing bureau. Ik heb ondervonden hoe je met content marketing op korte en lange termijn waardevolle leads genereert. Deze methode en tactieken deel ik graag met vakgenoten! 

Leer van voorbeelden uit de praktijk

Kijk mee hoe ik met b2bmarketeers.nl nummer 1 posities in de zoekmachines verkrijg op keywords met veel concurrentie. En, hoe je deze bezoekers vertaalt naar waardevolle leads. Leer van de technieken die ik inzet bij verschillende business-to-business bedrijven om op te vallen met content marketing.
Write your awesome label here.

Wat krijg je precies?

  • Uitleg video's
  • e-Books 
  • Oefeningen
  • Templates
  • Praktijkvoorbeelden

Meer dan 30% korting

De investering voor deze training is normaal €280,-. Tijdelijk is hij verkrijgbaar voor slechts €185,-. 

1 jaar toegang 

Maak een jaar lang gebruik van de e-Books, video's en templates. 

Hier ga je mee aan de slag 👇

Meld je aan en ga direct aan de slag!

Hieronder kun je je aanmelden. Zodra je aangemeld bent, heb je direct toegang tot alle lesonderdelen. Je hebt een jaar lang toegang en profiteert van alle updates die er worden gedaan. Voor vragen over de training of de betaling kun je altijd mailen naar: marcel@b2bmarketeers.nl. 

Veel plezier met jouw training! 👇

Guaranteed Security using one of the most advanced encrypted systems on the market.
The information in this page is being processed and encrypted securely using industry-leading encryption and fraud prevention tools.
Created with