uitgelichte training

Leadgeneratie met Content Marketing

Leer van voorbeelden uit de praktijk en wordt nummer 1 in content marketing! In deze training zit alles wat je nodig hebt om in 2021 te scoren met content marketing. Aan de hand van video's, eBooks, opdrachten en templates leer je wat je kunt doen om voorop te lopen met content marketing.

Volg deze online training in je eigen tempo, waar en wanneer jij wilt.  👇
Een jaar lang toegang tot templates, video's en eBooks
Write your awesome label here.

Zet de volgende stap in Content Marketing 🤸‍♂️

Heb jij moeite om die nummer 1 positie te verkrijgen in de zoekmachines? Denk je dat er meer te halen valt uit jouw content marketing inspanningen? Wil jij meer leads genereren met de inzet van content en stakeholders enthousiast krijgen voor jouw plan? Dan is deze training iets voor jou! 

Over de trainer

Hi ✋,

Ik ben Marcel Nanning. Als b2b marketeer heb ik gewerkt bij een Microsoft partner, de Efteling en verschillende bureau's. Ook ben ik oprichter van b2bmarketeers.nl en help ik organisaties vanuit mijn marketingbureau. Ik heb ondervonden hoe je met content marketing op korte én lange termijn waardevolle leads genereert. Deze methode en tactieken deel ik graag met vakgenoten! 

Leer van voorbeelden uit de praktijk

Kijk mee hoe ik met b2bmarketeers.nl nummer 1 posities in de zoekmachines verkrijg op keywords met veel concurrentie. En, hoe je deze bezoekers vertaalt naar waardevolle leads. Leer van de technieken die ik inzet bij verschillende business-to-business bedrijven om op te vallen met content marketing.
Write your awesome label here.

Wat krijg je precies?

  • Uitleg video's
  • e-Books 
  • Oefeningen
  • Templates
  • Praktijkvoorbeelden

25% korting!

De investering voor deze training is normaal €299,-. Tijdelijk is hij verkrijgbaar voor slechts €199,-. 

Inclusief niet goed, geld terug garantie! 

1 jaar toegang 

Maak een jaar lang gebruik van de e-Books, video's en templates. 

Hier ga je mee aan de slag 👇

Meld je aan en ga direct aan de slag!

Hieronder kun je je aanmelden. Zodra je aangemeld bent, heb je direct toegang tot alle lesonderdelen. Je hebt een jaar lang toegang en profiteert van alle updates die er worden gedaan. Voor vragen over de training of de betaling kun je altijd mailen naar: marcel@b2bmarketeers.nl. 

Veel plezier met jouw training! 👇

Guaranteed Security using one of the most advanced encrypted systems on the market.
The information in this page is being processed and encrypted securely using industry-leading encryption and fraud prevention tools.
Created with